Týdenní přehled utkání mládeže

V minulém týdnu začalo utkání mladších žáků už ve čtvrtek, poté navázali dorostenci utkáním v pátek. Starší žáci hráli v sobotu a v neděli se na ledě ukázali naši třeťáci.

DOROST


Na ledě Kopřivnice se v pátek představili dorostenci proti Uherskému Hradišti. V první třetině otevřel skóre hráč Uherského Hradiště. Dvě minuty nato zvyšovali na rozdíl dvou branek. Domácím se nedařilo prostřelit gólmana hostů. V prvním dějství byla vidět ještě jedna branka a to hostů do naší sítě. Stav utkání po první třetině bylo 0:3 pro Hradiště. Ve druhé třetině se podařilo přestřelit gólmana hostů a autorem první branky byl David Kyjanka za asistence Libora Kuchaře a Adama Prokeše. Necelé tři minuty nato snížil náskok hostů na jednobrankový rozdíl Václav Němec po přihrávce Ondřeje Vika a Adama Prokeše. Ještě jeden gól a bylo by vyrovnáno. A tak se i stalo v 31.minutě tohoto utkání, když vyrovnávací gól trefil Adam Prokeš po kombinaci s Ondřejem Vikem. Necelou minutu před koncem druhého dějství se ještě prosadil domácí hráč Ondřej Marejka za asistence Václava Němce a Adama Prokeše. Tímto gólem se mu podařilo dostat svůj tým do vedení. Ve třetím dějství se podařilo hostům vyrovnat. Utkání skončilo nerozhodně. Pokračovalo prodloužení, v tom se nepodařilo překonat ani jednoho z gólmanů. Na samostatné nájezdy vyhráli hráči Černých vlků po brance Adama Prokeše.


HC ČERNÍ VLCI – HC UHERSKÉ HRADIŠTĚ po SN 5:4 (0:3, 4:0, 0:1 – 1:0)

Branky a nahrávky: 23. Kyjanka (Kuchař, Prokeš), 26. Němec (Vik, Prokeš), 31. Prokeš (Vik), 40. Marejka (Němec, Prokeš), 60. Prokeš (TS) – 6. Sladký (Šupka), 8. Majíček (Synek), 14. Sladký (Řimák), 46. Řimák (Majíček)


HC Černí Vlci: M. Žáček (M. Jadrníček) — F. Bílek, D. Kyjanka, L. Kuchař, O. Vik — M. Ošmera, O. Hudeček, A. Prokeš, S. Chalupa, V. Němec, O. Marejka, J. Václavík, L. Kysela, V. Poruba

HC Uherské Hradiště: S. Kokoruďa — P. Havlík, L. Stehlík, M. Sladký, D. Pochylý, J. Kusník, M. Řimák, Š. Bouček, A. Kmeť — A. Surý, M. Fikes, F. Šupka, R. Gábr, A. Dostalík, M. Šmíd, D. Synek, V. Majíček, M. Kovář

Rozhodčí: Daniel Horák — Radim Koziel, Maksymilian Kojda

Diváci: 70

Další utkání je čeká ve středu na Bučiskách proti Valašskému Meziříčí, je to odložené utkání z neděle.


STARŠÍ ŽÁCI


Starší žáci v sobotu opět hostili polský tým Metropolia Silesia. Hostům se podařilo do naší sítě dostat puk již v první minutě. Druhý gól v utkání vstřelili také hosté. Domácí nevyužili přesilovku a nedokázali snížit dvoubrankový rozdíl. Naopak hosté svou přesilovku využili a odskočili na tříbrankový rozdíl. Na konci třetiny se počtvrté dokázali prosadit hosté. Ve druhé třetině opět hosté využili přesilovku. Chvíli na to do naší branky padl šestý gól a hosté vedli 6:1. Necelou minutu nato se uvolnil hráč Rožnova a vstřelil první branku domácích. Do konce třetiny se ještě dvakrát trefili hosté a do šatny se odcházelo za stavu 8:1 pro hosty. V úvodu poslední třetiny se střelecky prosadil hráč Silesie, když. 13 vteřin nato odpověděli Černí vlci druhým gólem domácích. Polský tým do naši brány dostal puk ještě čtyřikrát a Černí vlci pouze jeden. Utkání skončilo porážkou pro rožnovské hráče.

HC ČERNÍ VLCI - METROPOLIA SILESIA 3:13 (0:4, 1:4, 2:5)

Branky a nahrávky: 1. Gałczyński (Nowak, Picheta), 7. Klich (Klich), 13. Gałczyński (Nowak), 20. Klich (Gałczyński), 22. Stępień (Nowak, Picheta), 25. Stępień (Gałczyński), 37. Stępień (Gałczyński), 40. Stępień (Picheta, Klich), 42. Klich (Klich, Tyrna), 45. Gałczyński, 50. Stępień, 55. Gałczyński (Stępień, Kuźnik), 56. Klich (Klich) – 26. Cichovský (Vanduch), 42. Cichovský (Pavlát), 54. Devera (Polášek, Dobiáš)

Metropolia Silesia: A. Pyrskała — F. Majkowski, P. Picheta, A. Kuźnik — K. Gałczyński , K. Klich, M. Klich, D. Nowak , M. Stępień, S. Tyrna, M. Krzak, K. Klich, A. Ptasiński

HC Černí Vlci: M. Hnilica (J. Goláň) — P. Vanduch, J. Modlák, T. Koláček, B. Modláková, M. Dobiáš — M. Štamposký, J. Šena, R. Cichovský, M. Pavlát, J. Pavelka, J. Devera, B. Polášek, D. Bártek, J. Nohál, J. Křenek, J. Frydrýn

Rozhodčí: Zbyněk Novák, Michal Bártek

Diváci: 38

Tento víkend odehrají dvě utkání, v sobotu se vydají do Uničova a v neděli na domácím ledě vyzvou Porubu.


MLADŠÍ ŽÁCI


Netradičně ve čtvrtek naši mladší žáci hostili zubry z Přerova. První branky z hole našeho hráče jsme se dočkali v deváté minutě. Druhá branka patřila také Černým vlků a zanedlouho vstřelili i třetí. Poté svou první branku do naší sítě střelil Přerov. Na tu dokázali domácí odpovědět a po první třetině vlci vedli 4:1. Ve druhé třetině jsem mohli vidět dvě střely do sítě hostů. Ve třetí třetině se více střelecky začali prosazovat hosté, kteří se trefili celkem šestkrát. Čtyřmi góly se prosadili domácí a gólový náskok si udrželi a toto utkání vyhráli s rozdílem tří branek.

HC ČERNÍ VLCI – HC ZUBR PŘEROV 10:7 (4:1, 2:0, 4:6)

Branky a nahrávky: 9. Tomšů (Žabenský), 10. Vokáč, 12. Adam, 16. Kalfus (Adam), 23. Vokáč (Tomšů), 25. Tomšů (Vokáč), 48. Adam (Adam), 52. Adam (Kalfus), 54. Tomšů (Volek), 58. Adam (Vokáč) – 15. Klobáska, 43. César (Havelka, Brabec), 48. Čech (Žádník), 49. Menšík (Havelka), 49. Menšík (Roháč, Havelka), 58. Roháč (Havelka), 60. César (Menšík)


HC Černí Vlci: D. Vaculín (T. Trefil) — S. Adam, O. Vokáč, V. Pastorková, M. Tomšů, T. Galus, P. Vaculín, D. Adam, J. Sapík, M. Volek, V. Spáčil, O. Kalfus, D. Škapík, A. Žabenský, M. Novosád, A. Chovančík, A. Pastorek

HC ZUBR Přerov: O. Kreutz — N. Klobáska, D. Šubrt — M. César, M. Tomiga, O. Čech, D. Menšík, A. Slavík, N. Budina, P. Žádník, J. Brabec, T. Havelka, T. Masný, M. Roháč

Rozhodčí: Jan Stupka, Lukáš Křiva

Diváci: 74

Další utkání hrají již ve středu na Vsetíně. V utkáních pokračují i o víkendu, kdy v sobotu doma hostí Kroměříž a v neděli odehrají poslední utkání ve Valmezu.

3.TŘÍDA


Naše třeťáky v neděli čekala poslední mistrovská utkání v této sezoně. Vydali se do Krnova, kde první utkání sehráli s Opavou a druhé s domácím Krnovem. Ukázali na ledě vše, co se letos naučili a dokázali to využít. Sezónu zakončili vítězným pokřikem v šatně, pochvalou od pana trenéra a s dobrou náladou tak odjížděli domů.

Další zprávy

Muži - letní příprava

První trénink čekalo hráče našeho A-týmu testování a zároveň jim byl představený nový trenér Jaroslav Fleischmann.

Pozvánka na poslední Bully

Hockey club Rožnov pod Radhoštěm z.s zve všechny své členy, rodiče dětí, sponzory, partnery a příznivce na výroční členskou schůzi poslední bully.

Puky pomáhají Kaufland

V termínu od 13.9. - 24.10. probíhala v prodejnách Kauflandu soutěž pro podporu hokejové mládeže.

ZÁPASY

  • Krajská liga mužů Moravskoslezského kraje • 24. 2. 2024 UNI - RPR 4:3p
  • Krajská liga mužů Moravskoslezského kraje • 24. 2. 2024 UNI - RPR 4:3p
  • Krajská liga mužů Moravskoslezského kraje • 28. 2. 2024 RPR - UNI 2:6
  • Krajská liga mužů Moravskoslezského kraje • 28. 2. 2024 RPR - UNI 2:6